2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Színes

Továbbra is rács mögött marad a botrányhős influenszer, Andrew Tate

Döntött a bíróság: Andrew Tate és testvére, Tristan továbbra is őrizetben marad Romániában.

  • Továbbra is rács mögött marad a botrányhős influenszer, Andrew Tate

A testvéreket december óta tartják fogva, nemi erőszak, emberkereskedelem és szervezett bűnözői csoport létrehozásának vádja miatt folyik ellenük nyomozás - írja a Mandiner.

Mindketten tagadják a bűncselekményeket.

A testvérek ügyvédei elmondták a bukaresti zárt bíróságon, hogy az ügyészek nem hoztak új bizonyítékot a szerdai tárgyalásra. Azt is felvetették, hogy ügyfeleik hírneve is hozzájárult ahhoz a döntéshez, hogy őrizetben tartsák őket.

BORÍTÓKÉP: Twitter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!