2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Színes

Hajdú Péter: Ez egy szociopata patkány, már elnézést a rágcsálóktól

A Frizbi TV műsorvezetője a Borsnak fejtette ki velős véleményét arról a férfiról, aki súlyosan bántalmazott egy gyermeket a szolnoki kalandparkban.

  • Hajdú Péter: Ez egy szociopata patkány, már elnézést a rágcsálóktól

Az egész országban hatalmast felháborodást váltott ki az a videó, amin az látszik, hogy egy felnőtt - mint kiderült, egy gyerekcsapat egy felügyelője - felrúg egy kisfiút. A döbbenetes esettel kapcsolatban Hajdú Péter a Borsnak elmondta, szerinte a karateedző tette egyenesen egy nagyon súlyos bűncselekmény.

Ez a szerzet, merthogy nem érdemli meg, hogy embernek nevezzem, akár meg is ölhette volna azt a kisfiút, hiszen jól látszik, hogy a fejére érkezett, vagyis a nyakát szeghette volna. 

Egy ügyvéd barátom konkrétan azt mondta, hogy ami a felvételen látszik, az életveszélyt okozó testi sértés kísérlete. És itt ki kell emelni, hogy egy képzett harcművészről van szó, tehát tisztában volt vele, hogy mit okozhat azzal a lábsöpréssel – tette hozzá a műsorvezető.

Hajdú Péter egyúttal üdvözölte az egykori thai boksz világbajnok Kunkli Tivadar reakcióját, hiszen a 60 éves sportlegenda kihívta egy szabályos meccsre a gyerekekkel keménykedő edzőt.

– Nagyon örülök Kunkli Tivadar bejelentésének, bár szinte biztos vagyok abban, hogy ez a mocskos, tetves féreg továbbra is bujkálni fog, és nem hogy egy szorítóba nem mer majd belépni, még csak ki sem áll majd a nyilvánosság elé, hogy legalább vállalja a tettét. 

Abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen szociopata patkány, már elnézést a rágcsálóktól, fel sem éri ésszel, hogy a fizikai fájdalmon túl, milyen lelki sérüléseket okozott a kisfiúnak – jegyezte meg.

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!