2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Továbbra is nyitva tartanak a Velencei-tavi strandok

A Velencei-tó strandjai ugyan alacsonyabb vízállással, de kitűnő vízminőséggel várják fürdővendégeiket Agárdon, Gárdonyban, és Velencén!

  • Továbbra is nyitva tartanak a Velencei-tavi strandok

Az utóbbi napokban futótűzként terjedtek a hírek a mediában a Velencei-tó szinte teljes kiszáradásáról. A cikkek drámai képekkel is alátámasztották, hogy a tóban egy csepp víz sincs már...

A helyzet valóban súlyos, a tó bizonyos pontjain lehet drámai fényképeket készíteni, azonban strandjaink továbbra is kitűnő vízminőséggel várják vendégeiket.

A strandokon az alacsony vízállásnak köszönhetően megnövekedett a sekély, a legkisebb gyermekek számára is idilli állapotokat teremtő pár centiméteres "vízmélységű" vízfelületek területe, az eddiekhez képest kicsit hosszabb sétával azonban mindenhol elérhető olyan szakasz ahol akár az úszni vágyó felnőttek is hűsíthetik magukat.

"A folyamatosan - heti rendszerességgel - végzett vízmintavételek laboratóriumi vizsgálati jegyzőkönyvei kivétel nélkül kiváló/jó vízminőségről tanúskodnak" - közölte Tihanyi Tamás, a Velencei-tó legnagyobb strandüzemeltető cégének ügyvezetője.

"A rémhírekkel ellentétben és dacolva a nehézségekkel továbbra is kiváló felfrissülési és kikapcsoldósi lehetőséget teremtünk vendégeinkenk a cégünk által üzemeltetett agárdi Park, Napsugár és Tini, valamint a gárdonyi Sirály strandokon, de szívből tudom ajánlani a gárdonyi Tóparty Rendezvénystrand, vagy akár a velencei Északi Strand szolgáltatásait is! Bízom benne, hogy az előttünk álló héten várható kánikulai időjárásban mind többen választanak minket!"

-  tette hozzá az ügyvezető.

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület

Borítókép: Tini Szabadstrand - Agárd 2022. július 28. Fotó: Tihanyi Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!