2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Továbbra is nyitva tartanak a Velencei-tavi strandok

A Velencei-tó strandjai ugyan alacsonyabb vízállással, de kitűnő vízminőséggel várják fürdővendégeiket Agárdon, Gárdonyban, és Velencén!

  • Továbbra is nyitva tartanak a Velencei-tavi strandok

Az utóbbi napokban futótűzként terjedtek a hírek a mediában a Velencei-tó szinte teljes kiszáradásáról. A cikkek drámai képekkel is alátámasztották, hogy a tóban egy csepp víz sincs már...

A helyzet valóban súlyos, a tó bizonyos pontjain lehet drámai fényképeket készíteni, azonban strandjaink továbbra is kitűnő vízminőséggel várják vendégeiket.

A strandokon az alacsony vízállásnak köszönhetően megnövekedett a sekély, a legkisebb gyermekek számára is idilli állapotokat teremtő pár centiméteres "vízmélységű" vízfelületek területe, az eddiekhez képest kicsit hosszabb sétával azonban mindenhol elérhető olyan szakasz ahol akár az úszni vágyó felnőttek is hűsíthetik magukat.

"A folyamatosan - heti rendszerességgel - végzett vízmintavételek laboratóriumi vizsgálati jegyzőkönyvei kivétel nélkül kiváló/jó vízminőségről tanúskodnak" - közölte Tihanyi Tamás, a Velencei-tó legnagyobb strandüzemeltető cégének ügyvezetője.

"A rémhírekkel ellentétben és dacolva a nehézségekkel továbbra is kiváló felfrissülési és kikapcsoldósi lehetőséget teremtünk vendégeinkenk a cégünk által üzemeltetett agárdi Park, Napsugár és Tini, valamint a gárdonyi Sirály strandokon, de szívből tudom ajánlani a gárdonyi Tóparty Rendezvénystrand, vagy akár a velencei Északi Strand szolgáltatásait is! Bízom benne, hogy az előttünk álló héten várható kánikulai időjárásban mind többen választanak minket!"

-  tette hozzá az ügyvezető.

Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület

Borítókép: Tini Szabadstrand - Agárd 2022. július 28. Fotó: Tihanyi Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Behavazott a Kékes! Vasárnap a kora esti órákban eső formájában érkező csapadék az éjszakai órákban hóba váltott az ország csúcsán, összefüggő hótakarót alkotva, tavaszban télies hangulatot megidézve – olvasható a Facebookon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!