2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 11:00

Színes

Több száz pontyot jelöltek meg – értékes ajándékot nyer, aki kifogja

A Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KTVHESZ) 20 tonna pontyot telepített a Tiszába és a Nagykunsági-főcsatornába, több száz példányt haljelllel láttak el. Aki kifogja a megjelölt halakat, értékes ajándékot nyerhet.

  • Több száz pontyot jelöltek meg – értékes ajándékot nyer, aki kifogja

Évközi jegyáremelést hajtott végre a KTVHESZ, október elsejétől többet kell fizetni az engedélyekért. A horgászok számára kellemetlen hír bejelentését azonban összekötötték egy jóval kellemesebbel, így azért van, aminek örülni is lehet

A szövetség tájékoztatása szerint szeptember 28-án és 28-én telepítést hajtottak végre, amelynek során összesen 22.000 kilogramm kétnyaras pontyot helyeztek ki. A halakból jutott a Tiszába és a Nagykunsági-főcsatorna keleti ágába.

A pontyok közül több száz darabot haljellel láttak el. Az a horgász, aki a jelölt hal kifogása után elküldi a szövetségnek a haljel sorszámát, a hal hosszát, a tömegét és a kifogás helyét, értékes ajándékban részesül – olvasható a tájékoztatóban. 

A KTVHESZ azt is közölte, hogy a halászat várhatóan október 10-én kezdődik az Ecsegfalvi Tógazdaságban, ahonnan további 10.000 kiló fogható méretű, háromnyaras pontyok érkeznek majd a vizekbe.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!