2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Színes

„Szupermamát” észleltek egy minnesotai tavon – 56 kiskacsával a nyomában

A vadfotós, Brent Cizek úgy döntött, hogy ellátogat az észak-minnesotai tavakhoz, hogy készítsen néhány fotót. Azt remélte, hogy megörökít néhány intim jelenetet állatokról a természetes élőhelyükön. De végül Brentnek fogalma sem volt, milyen meghitt lesz.

  • „Szupermamát” észleltek egy minnesotai tavon – 56 kiskacsával a nyomában

„Nos, ez nem volt a legjobb ötlet, mivel elég fújt a szél. nap, és a hullámok olyan irányba dobták a hajómat, amerre csak akarta” – mondta Cizek az MNN-nek. „Úgy döntöttem, folytatom, tudván, hogy nem valószínű, hogy bármit is látok, még kevésbé, hogy fényképezhessek a hullámos vízzel.”

 

Miután kis csónakjával a tavon tett, majd a partvonalon kormányozta. A következő pillanatban észrevett egy seregnek tűnő dolgot. Amikor közelebb ért, látta, hogy egy anyakacsa és néhány kiskacsa van. Csak annyi, hogy a kevésből pár tucat lett.

„Minél közelebb értem, annál jobban hevesen kezdett dobogni a szívem, hiszen még soha nem voltam ilyen szemtanúja” – magyarázta a fotós. „Ahogy közelebb értem, a csoport úgy döntött, hogy elkezdenek visszaúszni a tóba, és „Mama Merganser” kiszállt elől, és az összes fióka vontatott. Tudtam, hogy ez egyszeri fotózási lehetőség lesz, ezért azonnal megpróbáltam minél több felvételt lelőni, csak abban reménykedtem, hogy valamelyik fotó sikerül.”

A szuperkacsa mamát megdöbbentő 56 kiskacsa követte. „Találtam egy képet, amely fókuszban volt, és amit egyszerűen imádtam” – mondja. “Tudtam, hogy jó lesz a közösségi médiában, ezért azonnal közzétettem a fotót.” És nem telt el túl sok idő, míg a képe felkerült a közösségi médiára.

Közelebbről azonban kiderült, hogy még több is van. „Akkor 76 babát tudtam megszámolni vele, így útközben több babát is felszedett” – mondta. „Figyelemre méltó volt. Szomorú nap lesz, amikor folytatják a vándorlást.”

Valószínűleg nem egyetlen ivadékról volt szó, hanem vegyes családról. De ennek ellenére ez a kacsa minden bizonnyal az év anyja!

 

Fotó: Brent Cizek

Epic

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!