2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Szükségállapottal készülnek az 51-es körzet ostromára

Hír TV

2019. augusztus 22., csütörtök 12:02

Szükségállapottal készülnek a híres 51-es körzet ostromára Nevadában. Nemrégiben hirdettek meg egy szeptemberi eseményt a közösségi médiában, amire már eddig 2 millió UFO-hívő jelentkezett. A szervezők szerint a légibázison még mindig földönkívülieket tartanak fogva.

Egyetlen autót sem lehet látni a nevadai Rachel városa felé vezető úton. Az 50 lelket számláló sivatagi települést azonban egy hónap múlva emberek tízezrei lephetik el.

A közösségi médiában ugyanis létrehoztak egy nem mindennapi eseményt, amelynek célja a híres/hírhedt 51-es körzet lerohanása. Az egyik legrégebbi összeesküvéselmélet szerint a légibázison még mindig földönkívülieket tartanak fogva, és kísérletezzenek velük. Az eseményt azért hirdették meg, hogy végre kiderüljön az igazság.

Az amerikai légierő által őrzött létesítményt szeptemberben támadnák meg. A katonai bázis azonban szögesdróttal van körbevéve és fegyveresek is őrzik. Az 51-es körzetet irányító amerikai légierő már jelezte, hogy felkészültek és minden áron meg fogják védeni azt. Erre a hírre még tovább emelkedett az eseményre jelentkezők száma.

Jelenleg 2 millióan jelezték, hogy részt vesznek a 51-es körzet visszafoglalásában és másfél millióan pedig érdeklődnek iránta.

A Las Vegastól 150 kilométerre fekvő Rachel település lakóit megosztja a közelgő esemény.

Az esemény szervezői már többször világossá tették, hogy csak viccnek szánják a 51-es körzet lerohanását.

Ennek ellenére Nevada államban szükségállapottal készülnek. A térségben ugyanis már az is káoszt okozna, ha egyszerre 40 ezer ember látogatna oda.

Hír TV