2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Színes

Skorpió volt a frissen vásárolt eperben

Skorpió mászott elő egy magyar áruházban vásárolt akciós eperből. Egy nő egy Facebook-csoportban mesélte el, hogy miután egy pesti áruházban epret vásárolt, otthon a gyümölcsök között egy skorpiót talált. Az ízeltlábút egy üvegpohárral megfogta, de nem akarta bántani.

  • Skorpió volt a frissen vásárolt eperben

Az eset eljutott az ország legismertebb állatbefogójához, Both Zoltánhoz is, aki végül megoldotta a problémát. A szakértő szerint az eperben megbújt állat egy óriás erdei skorpió alfaja, mely elsősorban Délkelet-Ázsiában honos. Szúrása az emberre alapvetően nem mérgező, csak az arra érzékenyeknél válthat ki allergiás reakciót.

Ez a skorpió, ami be lett fogva, ez Ázsiában őshonos, ez a heterometrus faj. Nagyon gyenge mérge van, tehát a földön háromezer skorpiófaj él, ezek a leggyengébb mérgűek közé tartoznak

- mondta el stábunknak Both Zoltán. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!