2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Rekordokat döntött a 15. Campus Fesztivál

Összesen mintegy 118 ezer látogató érkezett Debrecenbe, amivel a jubileumi rendezvény hazánk legnagyobb, magyar közönséget célzó fesztiváljává nőtte ki magát.

  • Rekordokat döntött a 15. Campus Fesztivál

Nem csak Majka szerint emelkedik ki a Campus a nyári fesztiválok sorából, hanem a számok alapján is: négy nap alatt 118 ezer látogatóval zárt a rendezvény. A legnagyobb érdeklődés Robin Schulz, Azahriah, a Tankcsapda, Dzsúdló és Majka koncertje iránt volt.

A pénteki nap az esős idő ellenére is a fesztivál történetének leglátogatottabb napja volt, több mint 35 ezer fesztiválozóval.

Azahriah koncertje már késő délután megtöltötte a nagyszínpad előtti teret.

Vasárnap reggel megkezdődött a programhelyszínek bontása és takarítása.

A terület helyreállításán közel ötszázan dolgoztak. Idén a fesztiválon mintegy 2700 közreműködő felelt a hangulatért, valamint a közönség biztonságáért.

A fesztivál jövőre július 17-én startol. A 2024-es rendezvényre néhány óra alatt már közel ezeregyszáz bérlet elkelt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.
Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Péntektől vasárnapig vásári forgatag, énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek várják a családokat reggel 10-től este 6-ig a Generali Gyerek Szigeten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!