2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Színes

Recepttől a főzésig néhány kattintással

Az étel előkészítése a vásárlással kezdődik, és gyakran megesik, hogy egy fontos alapanyagról megfeledkezünk a szupermarket hosszú sorai közt barangolva. A Kifli.hu okosreceptjei azonnali megoldást kínálnak, és már a recept olvasása közben pár kattintással a kosarunkba tehetjük a hozzávalókat. Pataky Péter, a Kifli.hu hivatalos séfje és a Kifli Kukták által összeállított fogások esetében a recepttől a főzésig még sosem volt ennyire könnyű eljutni.

  • Recepttől a főzésig néhány kattintással

A koronavírus a konyhához fűződő viszonyunkat is megváltoztatta: aki korábban elkerülte, most új perspektívát látott benne, aki pedig már gyakorolta a főzést, annak új távlatokat nyitott meg az otthon töltött idő lehetősége. Akár friss hobbiként, akár régi szerelemként, de egyre többen próbálgatjuk szárnyainkat a sütő felett. Ahhoz, hogy csak azzal foglalkozzunk, ami igazán érdekel bennünket, a Kifli.hu egy új funkcióval látta el az oldalát: az okosreceptekhez azonnal társították a hozzávalókat is.

“A Kifli Séf megkönnyíti az alapanyag bevásárlást, hiszen a recept hozzávalóit már előre összegyűjtjük a vásárlónak, így ezeket nem kell egyenként megkeresnie, sőt néhány kattintással a kosárba is teheti. Receptből soha nem volt még ilyen egyszerű a bevásárlás. “ - mutatta be az új funkciót Klekner Peter a vállalat ügyvezető igazgatója.

Az Ízes életből és a sous vide szó hallatán is már ismerős lehet Pataky Péter neve.

Bár 10 évig DJ-ként dolgozott, Pataky Péter 2012-ben már a debreceni fine dining IKON étteremben kamatoztatta tehetségét sztárséfként, miután Angliában kitanulta a szakma fortélyait. Gyermekkora óta hajtotta valami a gasztronómia felé, szenvedélye pedig az utóbbi időben a sous vide technológia otthoni és éttermi forgalomba is hozható termékeiben csúcsosodott ki. A szuvidolt húsok történetéről a Forbes interjújában mesélt 2019-ben.

Ahogy a Kifli.hu-s partnerségével kapcsolatban elmondta:

“Szerintem egy séf stílusát három dolog határozza meg: gyermekkora ízei, tapasztalatai, a tanulóévei alatt szerzett tudás és a hely, ahol végül gyökeret ver és alkot. Pont ugyanezeket az értékeket fedeztem fel a Kifli.hu hozzáállásában. Személyes, szinte baráti kapcsolatot ápolnak a termelőkkel, beszállítókkal, tudják hol és hogyan nő a saláta, és ha azt mondják, hogy tanyasi a csirke, az tényleg tanyasi. Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek a Kifli séfje, hiszen egyszerű, ízcentrikus receptjeim minden hozzávalója a legjobb minőségben található meg a Kifli kínálatában. ”

Több mint 160 okosrecept érkezik

A Kifli Kukták hazai és nemzetközi ízein kívül Péter közel 40 okosreceptet oszt majd meg az érdeklődőkkel. Péter hitvallása, hogy a magyar konyha értékeit újszerű köntösbe bújtassa. A weboldalba épített lehetőséggel pedig komplikációmentesen, időt spórolva készíthetjük el otthonunkban. A receptek között az ízes palacsintától a tökéletes angus osso buccoig számtalan házias és különleges étel szerepel.

Melyik húst válasszuk az angus osso buccóhoz?

A Kifli.hu okosrecept rendszere megspórolja a fejtörést, és azonnal felkínálja a receptben található összetevőket, amelyek elérhetőek a webshopban. Az algoritmus még arra is figyel, hogy korábban megrendelt vagy kedvenc termékeinket az első helyen tüntesse fel a választékban, így felesleges időhúzás helyett máris a kosarunkban landol a pénztárcánknak és ízlésünknek megfelelő hozzávaló, amely nemsokára meg is érkezik, így semmi sem homályosítja el a főzés élményét.

De hogy néz ki ez a gyakorlatban? Ismerd meg a receptet, rendeld házhoz a Kifli.hu termékeit és készítsd el mielőbb az alábbi linkről:

https://www.kifli.hu/sef/10054 -angus-osso-bucco-zoldseges- lencsevel

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!