2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Színes

Összeesett a királyi család tagja II. Erzsébet koporsója előtt

A 96 éves korában elhunyt uralkodónő halála az egész világot megrázta. Mindenki szerette II. Erzsébet királynőt.

  • Összeesett a királyi család tagja II. Erzsébet koporsója előtt

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, szerda este váratlanul összeesett a díszőrség egyik fekete ruhás gárdistája.

 

A londoni parlament épületébe szerda délután 3-kor érkezett meg II. Erzsébet ólomkoporsója. Ekkor a királyi család több tagja is jelent volt, hogy állva nézzék végig a menetet, így kifejezve tiszteletüket és gyászukat.

A királynő unokatestvérének, Mihály kenti hercegnek a lánya szüleivel és férjével, Thomas Kingstonnal vett részt a meghitt szertartáson. Pillanatokkal később azonban kisebb felfordulás támadt, ugyanis Lady Gabriella Windsor vélhetőleg elájult.

A drámai pillanatokról készült videón látszik, ahogy a személyzet egyik tagja odasiet, hogy segítsen, Kingston úr pedig szintén megfordul, hogy elkapja a feleségét. A szertartás során később készült fotókon Lady Gabriella hiányzik a sorból.

Daily Mail értesülései szerint Gabriellának nem történt baja, a palotából pedig már férjébe karolva sétált ki. Az elhunyt királynő tiszteletére rendezett ceremónia ezt követően szerencsére zavartalanul folytatódhatott.

Borítókép: GettyImages

MŰSORVÁLTOZÁS: 

A HírTV élőben közvetíti II. Erzsébet királynő temetését, szeptember 19-én.

10.00 - 10.30 Híradó különkiadás 

10.30 Gyászszertartás – előzetes

11.00 Gyászszertartás

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Behavazott a Kékes! Vasárnap a kora esti órákban eső formájában érkező csapadék az éjszakai órákban hóba váltott az ország csúcsán, összefüggő hótakarót alkotva, tavaszban télies hangulatot megidézve – olvasható a Facebookon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!