2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Színes

Oroszlán kóborol Berlinben + videó

A berlini rendőrség csütörtökre virradóra figyelmeztetést adott ki egy nagy ragadozó, feltehetően egy oroszlán feltűnése miatt, amelyet Berlin déli régiójában láttak.

  • Oroszlán kóborol Berlinben + videó

A környéken élőket arra figyelmeztették, hogy ne hagyják el otthonaikat és a háziállataikat is tartsák bent.

A berlini rendőrség és tűzoltóság csütörtökön a közösségi médiában jelentette be, hogy egy vadállatot, valószínűleg egy oroszlánt láttak éjszaka a városban.

Egy rendőrségi szóvivő elmondta, hogy egyelőre nem tudják, hogyan került a vadállat a lakott területre. Hozzátette, hogy a környéken lévő állatkertek, állatparkok, cirkuszok és menhelyek nem jelentettek eltűnt oroszlánt.

A hatóságokat egy szemtanú figyelmeztette, aki a kocsijának védelméből készített felvételt a bokrok között rejtőző nagymacskáról.

 

Más szemtanúk azt állították, hogy videóra vették, ahogy a nőstény oroszlán levadász és megöl egy vaddisznót.

A rendőrség helikopterekkel is keresi a vadállatot a Berlin déli részén fekvő, húszezer lakosú Kleinmachnow környékén és a szomszédos külvárosi területeken.

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Merre tovább Franciaország?

Merre tovább Franciaország?

Soha nem látott mértékben tolódott jobbra a lakosság – Macron máris riadót fújt, „szélsőséges politikai fordulattal” riogat – írta meg a Mandiner.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Nemcsak az emberek, de az állatok is nehezen viselik a nagy meleget. Pécsett az állatmenhelyen és az állatkertben is fokozottan figyelnek arra, hogy lakóikat ne érje egészségkárosodás a hőség miatt.
Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!