2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Olvasásra és felelős állattartásra ösztönzik a gyerekeket Zalaegerszegen

Kutyaugatástól és gyermekkacajtól volt hangos a zalaegerszegi Deák Ferenc Vármegyei és Városi Könyvtár, szombaton. A bibliotékában gyerekek számára rendeztek terápiás kutyás foglalkozásokat.

  • Olvasásra és felelős állattartásra ösztönzik a gyerekeket Zalaegerszegen

Zserbó és Borcsa visszatérő vendégek az intézményben, ahol az olvasásnépszerűsítés mellett a felelős állattartásra is nagy hangsúlyt fektetnek.

A foglalkozás az egész család számára felejthetetlen élmény. Scheiber Veronika férjével és két éves kislányával érkezett a programra.

Akár egészen fiatal, két-hároméves gyermekeknek is szót fogadnak ezek a magasan képzett négylábúak, akik aktív résztvevői a terápiás gyakorlatoknak.

Legközelebb május 13-án gyereknapi programkavalkádra várják a könyvtárban a családokat, ahol a vendégek Zserbóval és Borcsával is találkozhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!