2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Napindító - Izgalmas nyári tábor Kőbányán

Júliustól négy héten át táborozhatnak a gyerekek Kőbányán. Idén is túljelentkezés volt, hiszen nagyon kedvező áron, élménydús programokon vehetnek részt a gyerekek.

  • Napindító - Izgalmas nyári tábor Kőbányán

Minden tábori nap rövid eligazítással kezdődik. A gyerekekkel ismertetik a délelőtti és a délutáni programokat, ezt követően a diákok csatakiáltással vértezik fel magukat, majd jöhetnek a versenyek.

Az egyhetes táborban a sportolás van a középpontban, minden nap fociznak, strandolnak, kirándulnak, valamint ügyességi vetélkedőkön is részt vesznek a fiatalok.

Az óvodás és iskolás korú gyerekek vegyes csapatokat alkotnak. A csapatok pontokat gyűjtenek, amelyeket a tábor utolsó napján összesítenek a felügyelők, majd a legjobbakat éremmel és ajándékkal jutalmazzák. A tábor célja, hogy élményekkel gazdagodjanak a kicsik.

A gyerekek az egy hét alatt sok barátot gyűjtenek és különféle sportágakat is kipróbálhatnak.

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Behavazott a Kékes! Vasárnap a kora esti órákban eső formájában érkező csapadék az éjszakai órákban hóba váltott az ország csúcsán, összefüggő hótakarót alkotva, tavaszban télies hangulatot megidézve – olvasható a Facebookon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!