2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Színes

Nagy Reptéri Ikarus Felvonulás

Emblematikus Ikarus autóbuszok és oldtimer járművek vonultak végig Budapest belvárosán szombat délelőtt. A 11 járműből álló konvoj a „Nagy Reptéri Ikarus Felvonulás” keretében járta a fővárost. A látogatóknak lehetőségük volt közelebbről megismerni a repülőtéren egykor szolgálatot teljesítő különleges járműveket, sőt utazhattak is rajtuk.

  • Nagy Reptéri Ikarus Felvonulás

 

Régi autóbuszok konvoja haladt keresztül az Erzsébet hídon. A Légiközlekedési Kulturális Központ idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Nagy Reptéri Ikarus Felvonulást.

A buszok mellett földi kiszolgáló autók is bemutatkoztak, mind a 11 jármű egykor szerves részét képezte a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér életének. Az autóbuszok közül az egyik legérdekesebb ez az Ikarus 55-ös, amelyből már csak néhány működőképes modell létezik.

Az Aeropark igazgatója elmondta, a repülőgépek mellett a földi járművek bemutatására is szeretnének hangsúlyt fektetni.

Somogyi-Tóth Gábor hozzátette: a jövőben szeretnék fejleszteni a park repülőgépállományát, valamint egy professzionális repülőszimulátor építése is folyamatban van, amely segítségével újabb élményekkel gazdagodhatnak a múzeum látogatói.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Péntektől vasárnapig vásári forgatag, énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek várják a családokat reggel 10-től este 6-ig a Generali Gyerek Szigeten.
Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!