2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Színes

Millió lépés az iskoládért: száz iskola között százmillió forintot osztanak szét

A Millió Lépés az iskoládért nevű mozgalom március 27-én indult el az Aktív Magyarország Program támogatásával A programsorozat célja, hogy minél több tanulót, szülőt ösztönözzenek a mozgásra.

  • Millió lépés az iskoládért: száz iskola között százmillió forintot osztanak szét

A kihívásban a Millió lépés mobilapplikáció letöltésével lehet részt venni. Ennek segítségével hatvanféle mozgásforma alakítható át lépésszámmá. A legtöbb lépésszámot teljesítő intézmények nyernek.

A nyertes 100 iskola között összesen 100 millió forintot osztanak szét, amelyet különböző sportszerek vásárlására használhatnak fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!