2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vetítő 11:00

Színes

Megszólalt Berki Krisztián feltételezett dílere:„nem adtam drogot neki”

Berki Krisztián feltételezett drogdílere állítja, nem adott kábítószert a médiasztárnak, bár azt elismerte, hogy jóban voltak, de azt tagadja, hogy bűncselekményt követett el. Állítólag azt azonban elismerte, hogy saját maga drogfogyasztó. A 42 éves vecsési férfit még kedden fogta el a rendőrség. Azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt években többször is drogot adott el Berkinek.

K. István házában 50 gramm kokaint és marihuánát is talált a rendőrség elfogása napján. Mindezek mellett pedig két luxusautóját is lefoglalták.

A gyanúsított többszörösen büntetett előéletű. Korábban is ugyanilyen, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt volt büntetve. Mivel fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye, ezért a kerületi ügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását - tudta meg a Tények. 

Ennek hatására bűnügyi felügyelet alá került, ami azt jelenti, hogy nyomkövetőt kap, de Budapesten és Pest megyében szabadon mozoghat. Ha K. István bűnössége beigazolódik, akár 8 év börtönbüntetést is kaphat.

Ripost/TV2- Tények

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mozaik - Szelfimúzeum

Szelfimúzeum - különleges élmény a designfotózás szerelmeseinek. Juhász Milán Gangel Lillával, a múzeum tulajdonosával készített interjút.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!