2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Színes

Majka testőre megszólalt - A férfi a gyorsreagálású egység rendőr-őrnagya volt

A kemény külső ellenére aranyból van a szíve Szabó Pálnak. Hivatása a védelem, de több mint 15 éve önzetlenül segít rászoruló családokon és beteg gyerekeken.

  • Majka testőre megszólalt - A férfi a gyorsreagálású egység rendőr-őrnagya volt

Gyorsreagálású egység rendőr-őrnagyaként szerelt le Szabó Pál, Szasó több mint 22 év szolgálat után. A leszerelés után saját lábára állt, vállalkozást alapított, azonban ennél fontosabb, hogy ennek az embernek, akinek a munkája volt a bűnüldözés, hatalmas szíve van. Gyűjtést szervez beteg gyerekeknek, vagy ha úgy adódik, beteg kislány családjának segít kályhát szerezni. 2018 -ban kapta meg a Káplár László tiszteletére létrehozott Jó Ember díjat. A Káplár László tiszteletére létrehozott Jó Ember díjat 2018-ban kapta meg. A Bors korábban megírta, hogy az egyik kórházban tapasztaltak miatt kezdett el segíteni rászorulóknak - bár szokatlan számára a ráirányuló figyelem.

A díjra az egyik barátom nevezett be, teljesen titokban. A díjátadóra is úgy csalt el, hogy Pécsváradra hívtak el szegény gyerekeknek bokszedzést tartani. Az úton mondta a barátom, hogy menjünk el oda egy előadást megnézni, és végül kiderült, hogy ez egy ünnepség. Mikor mondták a nevemet, hogy én kapom a díjat, még kerestem is az embert

 – nevetett. – Nagyon meglepődtem mikor szóltak, hogy én vagyok az, nem is úgy voltam öltözve – mesélte mosolyogva a Borsnak.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy tud időt szakítani jótékonykodásra az egyik legfoglalkoztatottabb rapper testőreként, családja és saját vállalkozása mellett?

– Családom abszolút támogat ebben és büszkék rám. Úgy gondolom, az embernek arra van ideje, amire szakít és ez nekem örömet jelent. Ebben az időszakban nehéz kicsit a logisztika, mert két pártfogoltamat is felkeresem. Két beteg, segítségre szoruló beteg kisgyereket, Nárciszt és Cintiát nem csak ilyenkor, de minimum havi egy alkalommal meglátogatom, vagy ha fent vannak Budapesten, legalább egy ebédre összefutunk. Nyáron persze kicsit nehezebb, de igazán a hétvége a terheltebb. Hétköznap csak a mindennapi munkámat végzem el – mondta Szasó, aki azt is elmondta, hogy ezektől a családoktól rengeteg szeretet kap és csodálja őket azért, amit nap mint nap tesznek.

– Rengeteg szeretetet kapok a lányoktól, lenyűgöző az az erő, szeretet, és élni akarás, ami bennük lakozik. A szüleiknek is komoly felelősség, ami beleivódik a mindennapjaikba – mesélte.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Tőzike tanösvényből összesen három található Magyarországon, amiből a legismertebb a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található Csáfordjánosfa mellett. A becslések szerint 15 millió tő virág borítja fehérbe a tanösvény körüli erdő talaját. Idén korábban érkezett a virágzás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!