2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Színes

Magyarországot választotta második hazájának, bár sokan támadják származása miatt

Nem adja fel álmát, megszervezi Vietnamban a magyar koncertet - jelentette Híradónknak Ninh Duc Hoang Long operaénekes. A Március 15-i ünnepségen ő énekelte el a Hazám! Hazám! áriát, az elismerések mellett sokan azonban támadták származása miatt. Azt mondta: a negatív hangok ellenére büszke, hogy Magyarországnak és a magyar hősökről énekelhetett.

  • Magyarországot választotta második hazájának, bár sokan támadják származása miatt

Ninh Duc Hoang Long operaénekes adta elő Erkel Ferenc Bánk Bán című operájának nagyáriáját a március 15-i díszünnepségen. A részletet a HírTV Facebook oldalán is meg lehet tekinteni, már több mint 1 millióan látták.

Előadása azonban nem aratott osztatlan sikert, számos felületen támadták mindössze származása miatt.

Ninh Long egy tehetségkutatóban vált ismerté Magyarországon. Megtudtuk tőle, hogy már 10 éve él hazánkban és Simándy József opera énekes az egyik példaképe. A fiatal tenor 2018-ban tette le a magyar állampolgári esküt: azóta is második hazájának tartja Magyarországot.

Isten hozta!

- hangzott el Vezércikk című műsorunkban, amelynek vendégei arról beszéltek, hogy egy olyan tehetség, aki szorgalmával és minden törekvésével hozzá akar tenni a magyar nemzet boldogulásához, az előtt kalapot kell emelni.

Ninh Long azt mondta: két célja is van, egyrészt Vietnámban magyar kulturális koncerteket szervezni, másrészt szülőhazája hagyományait hazánkban népszerűsíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!