2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Színes

Lehet találgatni: beteg vagy egészséges Putyin?

Putyin beteg – a hír, amely évek óta foglalkoztatja a világot A Kreml rendre gyorsan cáfolja az orosz elnök súlyos egészségügyi problémáiról szóló híreket – ám, ahogy a mondás tartja: nem zörög a haraszt.

  • Lehet találgatni: beteg vagy egészséges Putyin?

Az elmúlt években rendszeresen előkerül a téma, hogy Vlagyimir Putyin valamilyen súlyos betegséggel küzd, egészségi állapota hosszú idő óta spekulációk és pletykák tárgya – írja az Independent. A főként rosszakarói és politikai ellenfelei által terjesztett, de bizonyítást sosem nyert híreket a Kreml mindig gyorsan cáfolta, a hivatalos álláspont szerint szó sincs róla, hogy az orosz elnök dublőröket használna hivatalos szereplése során vagy súlyos beteg lenne.

A híresztelések alapján szenvedett a rák különböző formáitól, agydaganattól, a legújabb jelentések szerint már vot szívleállása és Parkinson-kór is gyötri, miután egyesek látni vélték, hogy a fehérorosz vezetővel és szövetségessel, Alekszandr Lukasenkóval folytatott közelmúltbeli külön találkozóján kéz- és lábremegéstől szenvedett, és időnként a testéhez szorította az öklét.

Ezt most sokan nem szívesen olvassák az orosz elnökkel kapcsolatban, de Vlagyimir Putyin bizony remek fizikális állapotnak örvend – köszönheti ezt a génállományának és a sportos életvitelének egyaránt.

A 71 éves államférfi mindig azon fáradozott, hogy megmutassa az orosz népnek, milyen szívós és kitartó: a judo és a jégkorong iránt elkötelezettségéről sűrűn lehet olvasni, de emlékezetesek azok a jelenetek is, amelyeken lovagol vagy éppen vadászik.

Látványos felvételek időről időre napvilágot látnak a két világhatalom, az Egyesült Államok és Oroszország vezetőjéről, amelyek Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök kondíciója közötti különbségre világítanak rá. Míg a Fehér Ház első embere az utasszállító repülőgépre vezető lépcsőkön is nehezen közlekedik, addig az orosz vezető egy rakétákat szállító repülőgép pilótafülkéjébe is játszi könnyedséggel mászik fel a szinte függőleges létrán.

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!