2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 11:40

Színes

Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

A Highlights of Hungary nagykövetei idén hetedik alkalommal gyűjtötték össze a kiemelkedő hazai teljesítményeket. A jelöltek között civil és állami szervezetek, üzleti vállalkozások, valamint a kultúra és a sport képviselői is szerepelnek.

  • Kihirdették a Highlights of Hungary idei jelöltjeit

A kezdeményezés nagykövetei idén nemcsak Magyarország határain belül, hanem az egész Kárpát-medencében keresték az elismerésre méltó történeteket.

A Highlights of Hungary szerdai közleménye szerint ezúttal ötvenöt jelölt került fel a listára, közöttük helyet kapott a tavaly megújult óföldeáki erődtemplom, a Réel Chocolate nevű zentai csokimanufaktúra és a járványhelyzet alatt rendkívüli teljesítményt nyújtó Országos Mentőszolgálat is.

A jelöltek listáját idén Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó, Mádai Vivien műsorvezető, Törőcsik Franciska színésznő, Farkas Richárd séf, Marsalkó Dávid előadóművész, Martinkó József újságíró, Miki357 kliprendező, Takács Ákos marketingszakember, Trellay Levente galériaalapító, valamint a PET Kupa nonprofit szervezet állította össze.

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a kiemelkedő magyar kreatív teljesítményeket. "Célunk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré" - olvasható a szervezet honlapján.

A teljes jelöltlista a https://highlightsofhungary.hu/private/jeloltek-2020 linken érhető el.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!