2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Színes

Karácsonyi díszkivilágítás 45 ezer égővel

Idén is fényárban úszik Helesfa egyik háza. Az épületet 45 ezer égővel díszítette fel a család három generációja most is. A karácsonyi látványosság híre már külföldre is eljutott, vannak akik csak a látvány miatt keresik fel a települést.

  • Karácsonyi díszkivilágítás 45 ezer égővel

Délután fél öt. Mint ahogy advent első vasárnapja óta minden nap, felgyúlnak a ház fényei. A család először negyven éve kezdte karácsonyi égőkkel feldíszíteni a házukat. Akkor csak az eresz körül volt pár izzó, mostanra már csaknem 45 ezer darab van az épület minden részén.

A teljes világítás két hét alatt készült el. A tulajdonos, gyermekei és tíz unokája is kiveszi a részét a munkából. Kaposvárról, a Balaton környékéről és Szegedről is érkeztek azért, hogy meg csodálják a fényeket, sőt külföldről is volt már látogatójuk.

A helesfai karácsonyi csodaházat január hatodikáig, vízkeresztig lehet megtekinteni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!