2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Színes

Így még nem láttuk Gianni Annonit és Ördög Nórát

Gianni Annoni és Ördög Nóra műsorvezetők, Mikulásként és Krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében. A programon a rászoruló családokban elő kicsik versekkel és dalokkal várták a vendégeket.

  • Így még nem láttuk Gianni Annonit és Ördög Nórát

A Porche Hungária második éve működik együtt az Ökomenikus Segélyszervezettel. A tavalyi évhez hasonlóan idén is mikulásként érkezett meg a miskolci gyerekekhez a márka nagykövete Gianni Annoni műsorvezető, akit idén Ördög Nóra segített Krampuszként. A cég számára különösen fontos a jótékonykodás.

Szinte az összes gyermek verssel vagy énekléssel készült a nagyszakállú érkezésére.

Az intézmény teljes kihasználtsággal működik, sőt sokkal több a jelentkező, mint, akiket fogadni tudnak.

Az itt élők nagy része több gyermeket nevel, így nagy segítséget jelentettek az előre elkészített csomagok, melynek tartalmát az apróságok jóízűen fogyasztották el. Maczó Mária hét gyermekével él az intézményben, így minden segítség jól jön számára.

A televíziós személyiségek szívesen vesznek részt hasonló programokon, hiszen szerintük nincs szebb dolog, mint örömet okozni a gyermekeknek.

A szervezők bíznak benne, hogy a programmal egy kis boldogságot tudtak csempészni a gyermekek életébe a mikulás és az advent időszakában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Négy nemzetközi fellépővel bővült az ország legnagyobb retro bulifolyamának sztárnévsora. A szegedi Deja Vu Fesztivál az idén ünnepli 10. születésnapját, ehhez a 80-as, 90-es és korai 2000-es évek legismertebb hazai és nemzetközi fellépőit sorakoztatja fel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!