2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Színes

Így még nem láttuk Gianni Annonit és Ördög Nórát

Gianni Annoni és Ördög Nóra műsorvezetők, Mikulásként és Krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében. A programon a rászoruló családokban elő kicsik versekkel és dalokkal várták a vendégeket.

  • Így még nem láttuk Gianni Annonit és Ördög Nórát

A Porche Hungária második éve működik együtt az Ökomenikus Segélyszervezettel. A tavalyi évhez hasonlóan idén is mikulásként érkezett meg a miskolci gyerekekhez a márka nagykövete Gianni Annoni műsorvezető, akit idén Ördög Nóra segített Krampuszként. A cég számára különösen fontos a jótékonykodás.

Szinte az összes gyermek verssel vagy énekléssel készült a nagyszakállú érkezésére.

Az intézmény teljes kihasználtsággal működik, sőt sokkal több a jelentkező, mint, akiket fogadni tudnak.

Az itt élők nagy része több gyermeket nevel, így nagy segítséget jelentettek az előre elkészített csomagok, melynek tartalmát az apróságok jóízűen fogyasztották el. Maczó Mária hét gyermekével él az intézményben, így minden segítség jól jön számára.

A televíziós személyiségek szívesen vesznek részt hasonló programokon, hiszen szerintük nincs szebb dolog, mint örömet okozni a gyermekeknek.

A szervezők bíznak benne, hogy a programmal egy kis boldogságot tudtak csempészni a gyermekek életébe a mikulás és az advent időszakában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!