2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Színes

I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep a budapesti Szabadság téren

Nyissuk meg a nyarat a belváros szívében egy hangulatos, szabadtéri borozással, pezsgőzéssel! A legjobb hazai borászatok és pezsgő pincészetek várják az érdeklődőket Budapest szívében, a Szabadság téren az első alkalommal megrendezett, ingyenes Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválon június 2. és 6. között.

A Szabadság tér nagy, füves területeivel és árnyat adó fáival évek óta tökéletes helyszíne a sikeres Belvárosi Sörfesztiváloknak. Idén június 2-6. között egy különleges, új rendezvénynek ad otthont: az I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválnak és Junibor Ünnepnek.

Az esemény a legkiválóbb hazai borászatok és pezsgő pincészetek nedűivel, valamint izgalmas street food kínálattal várja az érdeklődőket, akik hangulatos, szabadtéri borozással, pezsgőzéssel nyithatják meg a nyarat a pünkösdi hosszú hétvégén. A rendezvényre a belépés ingyenes, a fogyasztás üveg fesztiválpohár megvásárlásához kötött.

A rendezvény időpontja:

Június 2-6.

Nyitvatartás:

Csütörtök: 11:30 - 02:00

Péntek: 11:30 - 02:00

Szombat: 11:30 - 02:00

Vasárnap: 11:30 - 00:00

Hétfő: 11:30-00:00

A belépés INGYENES, a fogyasztás üveg fesztiválpohár megvásárlásához kötött.

Helyszín:

Budapest, Szabadság tér, 1054

A fesztivál Facebook-oldala:

https://www.facebook.com/borespezsgobudapest

Az esemény Facebook-linkje:

https://www.facebook.com/events/371138211593567

Az esemény weboldala:

https://www.borespezsgo.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Kockázatok és mellékhatások

A ZANOX, Kockázatok és mellékhatások című filmet rövid idő alatt több mint 10 ezren látták már. Sokak szerint az utóbbi idők egyik legjobb magyar vígjátéka lett.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Sokszínű Balaton-felvidék címmel hirdetnek fotópályázatot

Theodora különdíj címmel közös fotópályázatot hirdet a Varázslatos Magyarország (VM) és a kékkúti forrásból eredő Theodora ásványvizet forgalmazó Szentkirályi Magyarország Kft. a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szakmai támogatásával.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!