2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Színes

Huszonharmadik alkalommal rendeztek búcsút Zalaegerszegen

Az egész napos vásári forgatag hagyományőrző és kulturális programokkal csalogatta az érdeklődőket a város két szabadtéri múzeumába.

  • Huszonharmadik alkalommal rendeztek búcsút Zalaegerszegen

Egész nap nagy volt a nyüzsgés a skanzen portái között. A pajtában ezúttal Németh János, Kossuth- és Munkácsy-díjas keramikusművész alkotásai fogadták a látogatókat. A színpadon pedig gyermek- és kulturális műsorok váltották egymást.

Az Egerszegi Búcsú szervezői azt a célt tűzték ki, hogy találkozási lehetőséget és tartalmas programokat biztosítanak a városban élőknek és az innen elszármazottaknak.

Immár hagyományosan ezen a napon adták át az Együtt Zalaegerszegért Egyesület elismeréseit. A lokálpatrióta díjat idén Megyeri Anna nyugalmazott történész-muzeológus vehette át Zalaegerszeg régmúltjának feltárásában végzett kiemelkedő munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor Bulgária elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta Rumen Radev bolgár köztársasági elnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!