2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Színes

Gyerekvasutasnak lenni hivatás + videó

Április 13-án kis-vasúti nappal ünnepelte 76. születésnapját a budapesti Gyermekvasút.

  • Gyerekvasutasnak lenni hivatás + videó

A vonat időben el is indult egy másik gyerekvasutas jelzésére. Marcitól azt is megtudtuk, hogy gyerekvasutasnak lenni valódi hivatás. Kisvasúti nappal ünnepelte születésnapját a budapesti Gyermekvasút. A hűvösvölgyi járműtelepen színes programokkal készültek. Az érdeklődők felülhettek például olyan járműre is, amit kézzel kellett hajtani. 

Váczi Viktor - sajtóügyeletes, MÁV: "A Gyermekvasút egész évben üzemel, és több olyan programot szervezünk ahol a nagyközönséget várjuk. Ezen a mostani napon a Hűvösvölgyi járműtelep nyitotta meg kapuit, ez egyébként egy olyan telep ami a mindennapokban nem látogatható."

A Gyermekvasút vonalát 76 évvel ezelőtt, április 13-án kezdték el építeni a Széchenyi-hegyen. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!