2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Színes

G.w.M áll nyerésre az exével folytatott harcban

Még egy tárgyalás hátravan G.w.M és exe Nagy Melanie gyerektartási ügyében, úgy tűnik a rapper akarata teljesülni látszik: a Story magazin információi szerint a rapper volt párja, Nagy Melanie sem a másfél milliós gyerektartást, sem a kizárólagos gyerekfelügyeletet nem kapta meg.

Fotó: Ripost

“A barátom rengeteget imádkozott, hogy ne váljék belőle hétvégi apuka, a Jóisten meghallgatta őt” – mondta a zenész egyik barátja.

Melanie mindenképp azt szerette volna elérni, hogy gyermekei ne mehessenek Kulcsár Edina közelébe és a volt szépségkirálynő még véletlenül se tudja nevelni őket. Sőt tulajdonképp Melanie azért fordult a bírósághoz mert bízott abban, hogy exe asszonytartási ajánlatánál nagyobb összeghez juthat majd, ám ezt sem sikerült elérnie.

Így egyre valószínűbb, hogy a luxuskörülmények és a busás összeg helyett, csak a gyerekek szükségletet kielégítő átlagos tartásdíj kerül majd kiszámításra.

“A barátom rengeteget imádkozott, hogy ne váljék belőle hétvégi apuka, a Jóisten meghallgatta őt” – nyilatkozta a zenész egyik barátja.

Forrás: Story

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!