2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Színes

G.w.M áll nyerésre az exével folytatott harcban

Még egy tárgyalás hátravan G.w.M és exe Nagy Melanie gyerektartási ügyében, úgy tűnik a rapper akarata teljesülni látszik: a Story magazin információi szerint a rapper volt párja, Nagy Melanie sem a másfél milliós gyerektartást, sem a kizárólagos gyerekfelügyeletet nem kapta meg.

  • G.w.M áll nyerésre az exével folytatott harcban

Fotó: Ripost

“A barátom rengeteget imádkozott, hogy ne váljék belőle hétvégi apuka, a Jóisten meghallgatta őt” – mondta a zenész egyik barátja.

Melanie mindenképp azt szerette volna elérni, hogy gyermekei ne mehessenek Kulcsár Edina közelébe és a volt szépségkirálynő még véletlenül se tudja nevelni őket. Sőt tulajdonképp Melanie azért fordult a bírósághoz mert bízott abban, hogy exe asszonytartási ajánlatánál nagyobb összeghez juthat majd, ám ezt sem sikerült elérnie.

Így egyre valószínűbb, hogy a luxuskörülmények és a busás összeg helyett, csak a gyerekek szükségletet kielégítő átlagos tartásdíj kerül majd kiszámításra.

“A barátom rengeteget imádkozott, hogy ne váljék belőle hétvégi apuka, a Jóisten meghallgatta őt” – nyilatkozta a zenész egyik barátja.

Forrás: Story

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Manfred Weber bevallotta, hogy büntetni akarja Magyarországot + videó

Manfred Weber bevallotta, hogy büntetni akarja Magyarországot + videó

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, büntetni akarnak bennünket. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője ilyen. És ezt a saját szájával el is mondta – mondta el Menczer Tamás a Facebookra feltöltött videójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Pénteken indul a Generali Gyerek Sziget

Péntektől vasárnapig vásári forgatag, énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek várják a családokat reggel 10-től este 6-ig a Generali Gyerek Szigeten.
Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!