2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Színes

Fotóval üzent a kórházból Szász Júlia

Egy kórházi fotót osztott meg Instagram-oldalán.

  • Fotóval üzent a kórházból Szász Júlia

A színésznőnek a baleset után heteket kellett kórházban tölteni, majd november utolsó hetében hazaengedték. Ám mivel állapota drasztikus romlásnak indult, így vissza kellett mennie.

Most egy kórházi fotót osztott meg Instagram-oldalán, melyhez kísérőszövegként azt írta, „egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni.  

Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam”

 – hangsúlyozta.

Lassan, de biztosan gyógyulgat

Majd arra is kitért, hogy 

(tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok”. 

Mandiner

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!