2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Folyamatos élő képet közvetít Hold körüli pályájáról az Orion

Folyamatosan, élőben sugároz felvételeket a Hold felszínéről az Artemis-1 küldetés Orion nevű űrhajója. A NASA űrjármű hétfőn állt Hold körüli pályára, és azóta is akörül kering.

  • Folyamatos élő képet közvetít Hold körüli pályájáról az Orion

Az egyhetes küldetés célja, hogy előkészítse a második holdra szállást. Az amerikai űrügynökség tájékoztatása szerint minden tervezett feladatot sikeresen végrehajtottak, az előzetes parancsoknak megfelelően. Ha az Artemis program továbbra is sikeresen teljesíti a céljait, akkor rövidesen, a 70-es évek óta először ismét embert küldhet a Holdra az Egyesült Államok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!