2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Színes

Finom ételek, karácsonyi termékkel gondoskodnak az ünnepi hangulatról

Országszerte egyre több helyen készülnek vásárral az adventre. Zalaegerszegen például az ünnepi hangulatról idén új fényekkel, finom ételekkel, italokkal, valamint karácsonyi termékekkel gondoskodnak a város több helyszínén. A rendezvényen a jótékonyság kiemelt szerepet kap.

  • Finom ételek, karácsonyi termékkel gondoskodnak az ünnepi hangulatról

A legtöbben gyertyáért és kiegészítőkért keresik fel ezekben a napokban a zalaegerszegi vásárt. Minden megtalálható itt a saját készítésű adventi koszorúhoz. De bőséges a választék díszekből és ajándéktárgyakból is.

Az adventi készülődésből a jótékonykodás sem hiányozhat. Zalaegerszeg az összefogás városa, ami az ünnepek közeledtével még nagyobb szerepet kap.

„Van egy olyan rendezvénysorozat most már harmadik éve, amit úgy hívunk, hogy Adventi Kézfogás. Ez a város civilszervezeteinek összefogásából jön létre. Minden nap más-más civilszervezet jelenik meg a Dísz téren, akik felhívják a figyelmet a jótékonyságra, a saját karitatív tevékenységükre” – mondta Tompa Gábor, a Kvártélyház Kft. ügyvezetője.

A műjégpálya is megnyitott a város főterén. Január végéig lehet a szabad ég alatt korcsolyázni Zalaegerszegen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!