2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Színes

Esti sétákat kínál a fővárosi állatkert

Vezetett esti sétákon vehetnek részt az érdeklődők május 16. és szeptember 26. között a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

  • Esti sétákat kínál a fővárosi állatkert

Az esti séták a kert rendes nyitvatartási ideje után indulnak, rendszerint 18.30-kor. A résztvevőket kisebb létszámú csoportokban kalauzolják el a kulisszák mögötti világba az állatkertet jól ismerő, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

    Az állatkerten belül egy tucat különféle helyszínre, állatházba szerveznek kulisszák mögötti látogatást, egy-egy esti séta alkalmával fő programként három helyszínt tekintenek meg. A kínálatot alkalomról alkalomra váltogatják, így az eseményre többször visszatérő vendégek számára is mindig új látnivalókat és élményeket tudnak biztosítani.

    Az esti sétákon felkeresett helyszínek között van például az állatorvosi rendelő, a takarmánykonyha, a háttérkertészet, a cápasuli gondozói kezelőtere, a Mérgesház, az orrszarvúak és az elefántok lakhelye, a Vadállatmentő Központ és az Ausztrálház. A zsiráfpadláson fejmagasságból lehet ismerkedni a zsiráfokkal, a Pálmaházban pedig többek között a lajhárokkal és a tatukkal is testközelből találkozhatnak a séták résztvevői.

    Az egyes állomáshelyeken, állatházaknál az ott dolgozó állatgondozók a gondjaikra bízott állatokkal és a velük való munka titkaival ismertetik meg a közönséget.

    Jegyek az intézmény internetes jegyvásárlási felületén válthatók, május 13-ig az állatkert kedvezményes elővásárlási akciót is hirdet a programra.

 MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!