2024. 10. 14. Hétfő Helén napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Színes

Egyre népszerűbb a halloween

Kiváló üzletet jelent a ruhagyártók, az édességipar vagy éppen a horrorfilmgyártók számára.

  • Egyre népszerűbb a halloween

A halloween Magyarországon nem olyan régen jelent meg, és sokan szeretik, hiszen egy farsanghoz hasonló jelmezes buliról van szó. Mindez persze kiváló üzlet a ruhagyártók, az édességipar vagy éppen a horrorfilmgyártók számára. A csontvázas vagy halálfejes jelmezek segíthetik a gyerekeket a csokigyűjtésben is, és a legnagyobb édességgyártók előszeretettel dobnak piacra halloweenes termékeket is.

A hazai édességgyártók és áruházláncok is azt tapasztalják, hogy kelendők a szezonális termékek, az Auchan például az ünnephez kapcsolódó termékek forgalmának három-négyszeres növekedéséről számolt be pár év alatt – írja a Világgazdaság.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Két ember halt meg lakástűzben Tiszaderzsen

Két ember halt meg lakástűzben Tiszaderzsen

Két ember, egy idős házaspár halt meg lakástűzben a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tiszaderzsen - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-t.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!