2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Színes

Egymástól lopkodták az akciós ventilátorokat a szegedi Aldiban

Úgy vitték az álló ventilátorokat Szeged legújabb Aldi áruházából, mint a cukrot. A hűtőberendezés ugyanis egy annyira kedvező árcédulát kapott a szupermarket nyitásának apropójából, hogy az emberek szó szerint egymás kosarából lopkodták ki azokat.

  • Egymástól lopkodták az akciós ventilátorokat a szegedi Aldiban

A szegeder.hu beszámolója szerint a szegedi új Aldi munkatársainak első napja nem volt izgalommentes, ugyanis a számtalan akciónak köszönhetően már a nyitás előtt hatalmas sor kígyózott a bejárat előtt. Ennek egyik oka az akciós álló ventilátor volt, ami egyébként nem is csoda az elmúlt napok brutális hőhullámai után.

Ennek az lett az eredménye, hogy az eszköz nem több, mint fél óra alatt tejesen elfogyott az üzlet polcairól, így a ventilátor nélkül maradt vásárlók több esetben is megpróbálták mások kosarából megfújni, ami persze több esetben is feszültséget generált – mesélte a lapnak a szupermarket egyik pénztárosa.

Forrás: Mindmegette.hu

Fotó: Bálint András/Szegeder

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!