2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Színes

Ecuadori szurkolók: „Sört akarunk!”

Még csak 1 napja kezdődött a foci vb, máris sok ellentmondásos döntést hozott a világbajnoksággal kapcsolatban Katar. A szurkolókat leginkább a sör betiltása bosszantotta fel.

  • Ecuadori szurkolók: „Sört akarunk!”

A radikálisan iszlám ország a torna kezdete előtt alig pár nappal döntött úgy, hogy mégsem árulhatnak alkoholt a stadionok környékén. Csalódottságuknak az ecuadori szurkolók is hangot adtak, akik a Katar elleni nyitómeccsen kitartóan azt skandálták, "Sört akarunk!". A katari emír egyelőre nem hajlandó kötélnek állni, és nem engedélyezi a sör árusítását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!