2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Színes

Dolgozókat szállító elektromos buszt állítanak tesztüzembe

Dolgozókat szállító elektromos autóbuszt állítanak tesztüzembe a Mátrai Erőmű térségében. A program kapcsolódik a Humda Zrt. által koordinált Zöld Busz Programhoz melynek célja az elektromos buszok közlekedésbe történő beillesztése. Az intézkedés azáltal, hogy csökkenti a zajszennyezést és a káros gázkibocsátást, hozzájárul a klímaváltozás elleni küzdelemhez. Steiner Attila energetikáért felelős államtitkár kiemelte: Az erőmű modernizálásáról nem tett le a kabinet, fontos energiaellátás-biztonsági szempont, hogy a létesítménynek legyen hosszútávú jövőképe az ennek érdekében megkezdett munka "töretlenül halad előre". Steiner Attila szerint ezt példázza a bemutatott új autóbusz is, hiszen a helyben megtermelt villamos energia felhasználási körét jelentősen bővítik a dolgozókat szállító járműpark korszerűsítésével.

  • Dolgozókat szállító elektromos buszt állítanak tesztüzembe

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!