2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Bogádon működik a különleges tábor

Az ország legjobb kadétjai vesznek részt abban az elit táborban, melyet a Baranya vármegyei Bogádon tartanak. Az embert próbáló programban többek között lövészet vízi mentés, menetgyakorlat, és akadálypálya szerepel. Az Elite Challage Cadet Edition nevű programot a Honvédelmi Sportszövetség támogatta

  • Bogádon működik a különleges tábor

Az ország 19 kiemelt intézményéből a legjobb teljesítményű kadétok érkeztek a Pécs melletti Bogádra, ahol nehezített körülmények között az alap harcászati ismereteket sajátítják el.

A Honvédelmi Sportszövetség 2017-ben indította ezt a programot, ma már 135 középfokú oktatási intézménnyel van szerződésük.

 

Saját szervezéseik mellett vannak olyan táborok, melyeket a honvédséggel közösen rendeznek. Emellett a több ezer fiatalt megmozgató Erzsébet Táborokban is jelen vannak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!