2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Besokalltak egy Japán állatkert pingvinjei

Sztrájkolnak egy Japán állatkert pingvinjei, nem kérnek az olcsó halból. Futótűzként terjed egy videó az interneten a válogatós japán pingvinekről. Az állatkertnek ugyanis a hatalmas infláció miatt 20 százalékkal megnőttek a költségei ezért azzal az ötlettel álltak elő, hogy olcsóbb eledelt vesznek az állatoknak. Korábban a zsíros aji hallal etették őket, azonban most megpróbálták átszoktatni őket a soványabb sabára. Míg több más állatfaj elfogadta az új menüt a pingvinek tiltakozásba kezdtek és inkább éhen maradnak.

  • Besokalltak egy Japán állatkert pingvinjei

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!