2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Színes

Beköszöntött a Nyúl Éve

Kínában beköszöntött a Nyúl éve. A Holdújév a világ népességének egynegyede számára a legnagyobb ünnep, a nyugati Karácsony és újév együttvéve.

  • Beköszöntött a Nyúl Éve

Kéthetes ünnepségsorozat kezdődik, amely egyben a világ legnagyobb népvándorlása is. A koronavírus-járvány kitörése óta most először utazhatnak a kínaiak, korlátozó intézkedések nélkül.

A városokból több száz millióan indulnak vidékre, majd egy hét múlva hazatérnek. A családok együtt búcsúztatják az óévet, megszabadulva annak ártalmaitól, és köszöntik az újat.

A kínai állami televízió hagyományos újévi gálaműsorát több mint egymilliárdan nézték országszerte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!