2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Színes

A megsérült táncművésznek gyűjtöttek

Az elejétől fogva pozitívan próbál hozzáállni a balesetéhez Tóth Nikolett, akit tavaly egy terézvárosi bérház homlokzata maga alá temetett. A táncművésznek most jótékonysági gyűjtést szerveztek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

  • A megsérült táncművésznek gyűjtöttek

A tragédia után pozitív tudott maradni Tóth Nikolett, aki élet és halál között lebegett, miután a terézvárosi bérház homlokzata maga alá temette.

A baleset után néhány nappal kiderült, a balerina súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett. Állapota miatt mesterséges kómában tartották, és nem lehetett tudni, hogy ha felépül, akkor valaha lábra tud-e még állni.

A táncos szakma egy emberként fogott össze a Nikolettért, akinek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon jótékonysági gyűjtést szerveztek. A balesete előtt a táncművész játszotta Sissi szerepét, az Erzsébet királyné történetét feldolgozó darabban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Elindult a Gránit Oroszlán Példakép Díjra jelölés

Napindító - Elindult a Gránit Oroszlán Példakép Díjra jelölés

Ünnepségra készül a Férfiak Klubja! A díjjal elsősorban a hétköznapok hőseit szeretnék kitüntetni, azokat a férfiakat, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindenki javát szolgálják. A Napindító vendége volt Bedő Imre, a Férfiak Klubjának Alapítója, közgazdász.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!