2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Színes

A gyártó elismerését is elnyerték a hackerek, akik feltörtek egy Teslát

Egy etikus hackereknek kiírt versenyen többek között az volt a feladat, hogy törjenek fel egy Tesla Model 3-at – adta hírül a Mandiner.

  • A gyártó elismerését is elnyerték a hackerek, akik feltörtek egy Teslát

A Pwn2Own elnevezésű verseny résztvevői minden egyes sikeres hekkelésért pontokat gyűjtenek, amelyek összeadásával adódik ki a végső sorrend, amely nyomán pénzdíjat kapnak – írja a Mandiner, az az Electrekre hivatkozva.

Egy francia biztonsági cég, a Synacktiv csapatának sikerült kétszer is feltörnie a Tesla rendszerét, amellyel összesen 350.000 dollárt gyűjtöttek maguknak. De ez még nem volt minden, ugyanis több különböző rendszert (például Windows 11-et) is sikerült feltörnie a csapatnak, így összesen 530 000 dollárt tudhattak magukénak a nap végén.

A Tesla biztonsági csapata a helyszínen ellenőrizte a feladatokat, amelyek után a cég várhatóan javítást küld majd az autóira, hiszen azok távolról is frissíthetőek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!