2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Színes

A balesetek elkerülése miatt be kell tartani a szabályokat a csúszdaparkokban

Csaknem harminc csúszdapark és ötször ennyi, családok számára is ideális élményfürdő van Magyarországon. A vízi vidámparkok népszerű célpontok a pihenésre és szórakozásra vágyók körében, de a balesetek elkerülése miatt a szabályokat szigorúan be kell tartani - figyelmeztetnek az üzemeltetők!

  • A balesetek elkerülése miatt be kell tartani a szabályokat a csúszdaparkokban

Sopronban a Lőver Strandon is közkedveltek a csúszdák, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szívesen használják. Itt négy csúszda üzemel. A rendeltetésszerű használatra táblák hívják fel a figyelmet.

A legtöbb baleset a nem megfelelő csúszdahasználatból adódik, de könnyen megcsúszhatnak a vizes járólapon azok is, akik futva közelítik meg az emelvényt.

A Soproni strandon 15 éve nem volt csúszdabaleset. Ennek oka, hogy csak olyan személyzet lehet a csúszdáknál, akik rendelkeznek kezelői végzettséggel.

Az elmúlt években több halálos vagy súlyos baleset is történt csúszdázás közben a hazai élményfürdőkben, ezért minidig rendeltetésszerűen kell használni ezeket. A szakemberek figyelmeztetnek: csak akkor induljunk, amikor az előttünk lévő már elhagyta a medencét és ne próbáljunk egyéni koreográfia szerint, netán csoportos alakzatban, vagy fejjel lefelé lecsúszni. A legfontosabb pedig, hogy minidg figyeljünk egymásra!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!