2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Színes

4 ország 15 borvidékének 40 pincészete kínált borokat

  • 4 ország 15 borvidékének 40 pincészete kínált borokat

Pincészetek és vendéglátósok mutatkoztak be Pécsen. Az Adventi Borszalont az egyik gasztronómiai szaklap szervezte hagyományteremtő céllal. A programon 4 ország 15 borvidékének 40 pincészete kínált borokat. A rendezvényen adták át a Pannon Borrégió díjat is, amit borászat, étterem és szállás kategóriákban osztottak ki.

„Szerettük volna, hogyha lenne Pécsen is egy olyan rendezvény, egy olyan zárt téri borfesztivál, ami igazán szakmai is egy picit, és a közönségnek is szól. Másrészt egy kicsit szélesebb betekintést is nyújt, nemzetközi merítést tud kínálni. Picit közelebb hozza a világot a pécsiekhez és az ide látogatókhoz is, hiszen bízunk benne, hogy ennek akár turisztikai jelentősége is van” – mondta Győrffy Zoltán, szervező.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Medve támadt túrázókra Szlovákiában

Medve támadt túrázókra Szlovákiában

Barnamedve támadt vasárnap két túrázóra a szlovákiai Polyána hegység természetvédelmi területén - közölte a SOPSR állami természetvédő szervezet szóvivője.
Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!