2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Színes

250 ezer dollárról indul a licit Melania Trump kalapjáért

Elárverezi kalapját Melania Trump, a korábbi First Lady. Donald Trump felesége azt a fejfedőt bocsátja árverésre, amit 2018-ban viselt, amikor a francia államfő és felesége Washingtonba látogatott. A licit 250 ezer dollárról indul. A kalap tervezője már 3 korábbi First Ladynek, Hillary Clintonnak, Laura Bushnak és Michelle Obamának is készített fejfedőt. A kalap mellett egy arról készült rajzot, és egy digitális képet is aukcióra fognak bocsátani.

  • 250 ezer dollárról indul a licit Melania Trump kalapjáért

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!