2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Sport

Újabb bravúrral a Ferencváros kiejtené a CSZKA-t

Amennyiben a Ferencváros két héttel ezelőtti moszkvai sikerét követően csütörtökön, hazai pályán is legyőzi a CSZKA-t a labdarúgó Európa-liga negyedik fordulójában, akkor kiejti az orosz csapatot, egyben kedvező helyzetből várhatja az utolsó két mérkőzést.

  • Újabb bravúrral a Ferencváros kiejtené a CSZKA-t

A zöld-fehérek négy ponttal, míg a vendégek továbbra is pont nélkül állnak, ennek ellenére bravúr lenne az újabb diadal a jobb erőkből álló rivális ellen. Szerhij Rebrov vezetőedző csapata rendkívül szervezett futballal tudta elhozni a három pontot az orosz fővárosból: bár több helyzete volt a CSZKA-nak, azokat nem tudta kihasználni, míg a Ferencváros a csereként beállt Varga Roland hajrában szerzett találatával nyert.

A magyar bajnok egy rendkívül nehéz sorozatot eddig veretlenül teljesített, azaz a játékosok nagy önbizalommal várhatják a soron következő összecsapást. Az FTC az elmúlt egy hónapban gól nélküli döntetlent játszott a Honvéddal, majd sorrendben legyőzte az ősi rivális Újpestet, a CSZKA-t, az OTP Bank Ligában listavezető MOL Fehérvárt, a Magyar Kupában a BKV Előrét, az elmúlt hétvégén pedig az NB I-ben második Mezőkövesddel játszott 1-1-es döntetlent. Ebben a hatmeccses periódusban ráadásul mindössze három gólt kapott, ebben elévülhetetlen érdemeket szerzett a bombaformában védő Dibusz Dénes.

A CSZKA négy találkozó óta nyeretlen az orosz pontvadászatban, mégis úgy tűnik, hogy kezd kilábalni a hullámvölgyből, ugyanis hétvégén az éllovas Zenittel játszott 1-1-es döntetlent, előtte pedig az Orosz Kupa nyolcaddöntőjéből jutott tovább a szintén élvonalbeli Ufa ellen.

A csoport másik találkozóján a hét ponttal éllovas Espanyol fogadja a hattal második Ludogorecet. A spanyolok továbbjuthatnak a négyesből, amennyiben begyűjtik a három pontot és a Ferencváros legfeljebb egy pontot szerez a sereghajtó CSZKA ellen. A barcelonai gárda ugyanakkor egyáltalán nincs kirobbanó formában: legutóbbi nyolc bajnoki találkozójából egy-egy győzelem és döntetlen mellett hatszor kikapott, azaz az egy hónappal ezelőtti edzőváltás sem segített, így jelenleg kieső helyen áll a La Ligában. A bolgár bajnokságban éllovas Ludogorec még sosem nyert spanyol csapat ellen.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!