2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

MOL Fehérvár FC-Ferencváros 1-2

A címvédő Ferencváros 2-1-re győzött a listavezető MOL Fehérvár FC otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

  • MOL Fehérvár FC-Ferencváros 1-2

Sigér duplájával győzött a Ferencváros a Fehérvár otthonában

 

A bajnok Ferencváros Sigér Dávid két góljával 2-1-re nyert a listavezető MOL Fehérvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén.

A zöld-fehérek ezzel pontszámban beérték a 22-22 pontos Fehérvárt és Mezőkövesdet, de egy meccsel kevesebbet játszottak.

OTP Bank Liga, 10. forduló: MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC 1-2 (0-1) ------------------------------------------- MOL Aréna Sóstó, 12 192 néző, v.: Berke

gólszerző: Milanov (86.), illetve Sigér (24., 63.)

sárga lap: Kovács I. (18.), Nikolov (29.), Hangya (91.), illetve Botka (13.), Haratyin (18.), Civic (20.), Blazic (49.), Heister (73.), Dvali (78.), Lovrencsics (87.)

 

Fehérvár:

Kovácsik - Nego, Rus, Musliu, Hangya - Nikolov, Elek Á. (Bamgboye 69.) - Kovács I. (Milanov 70.), Pantic, Petrjak - Futács (Hodzic a szünetben)

 

FTC:

Dibusz - Botka, Blazic, Dvali, Civic (Heister 72.) - Sigér, Haratyin, Ihnatyenko - Varga R. (Lovrencsics 84.), Isael, Tokmac (Zubkov 57.)

 

A listavezető Fehérvár nem a legjobb előjelekkel kezdte a bajnok elleni rangadót, mivel a bemelegítésnél megsérült az eredetileg a kezdőcsapatba nevezett Juhász Roland, akinek a helyén Rus Adrián lépett pályára. A találkozó eleje kiegyenlített játékot hozott, mindkét együttes kereste a réseket a másik védekezésében. A Ferencváros találta meg előbb a kapuhoz vezető utat, és egy szabadrúgást követően Sigér Dávid révén megszerezte a vezetést. Nagyobb sebességre kapcsoltak a fehérváriak, de a szünetig igazán komoly gólhelyzetet nem tudtak kialakítani a vendégkapu előtt.

Fordulást követően is a Vidi próbálkozott többet, mégis a fővárosiak szereztek újabb gólt, akik Sigér megpattanó lövésével már kétgólos előnyben voltak. A Fehérvár óriási erőket mozgósított a szépítő találatért, ám minden próbálkozásukat hatástalanította a remekül védő Dibusz Dénes. A rendes játékidő vége előtt nem sokkal összejött a hazaiaknak a szépítés, egy lepattanó labdát Georgi Milanov lőtt a kapuba. A hosszabbítás perceiben újra Dibusz volt a főszereplő, óriási védésekkel segítette csapatát, és bravúrjai végül győzelmet értek a Ferencvárosnak.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!