2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Fantasztikus ferencvárosi győzelem Moszkvában

A Ferencváros 1-0-ra győzött csütörtökön a CSZKA Moszkva vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában.

  • Fantasztikus ferencvárosi győzelem Moszkvában

Ugyan a hazaiak rengeteg lehetőséget dolgoztak ki, a magyar bajnokcsapat Dibusz Dénes remek védéseinek és némi szerencsének is köszönhetően tartotta a gól nélküli állást, majd Varga Roland - pályára lépését követően nem sokkal - a 86. percben eldöntötte az összecsapást.

A Ferencváros közel 15 év után nyert újra főtáblán nemzetközi kupamérkőzést, akkor az UEFA Kupa csoportkörében a Hearts vendégeként győzött ugyancsak a 1-0-ra.

A két csapat a következő körben újra összecsap egymással, november 7-én a Groupama Arénában a Ferencváros lesz a házigazda.

A H csoport másik mérkőzésén az Espanyol (7 pont) a Ludogorec (6 pont) otthonában győzött 1-0-ra, s a csoport élére állt. Az FTC négy pontjával a harmadik.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!