2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Sport

Tehetséges hálóőrrel erősített az ETO

Három hónap szünet után a Pécs–MTK mérkőzéssel pénteken elkezdődött a magyar labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye. A holtszezonban a listavezető Győri ETO FC tovább erősített, ugyanis leigazolta a szlovákok válogatott kapusát Lubos Kamenárt.

Elégedett az ETO felkészülésével Pintér Attila. A zöld-fehérek vezetőedzője szerint a rekord hosszúságú, egy hónapos egyiptomi és török edzőtáborban a csapat remek körülmények között elvégezte a szükséges munkát.

„Nagyon hosszú edzőtábor volt, amiben ezeknek a játékosoknak még nem volt része, de becsülettel tették a dolgukat – fogalmazott a vezetőedző. – Messze a családtól a hosszú időt – azt gondolom – nagyon jól viselték, és a célok érdekében mindent elkövettek azért, hogy a felkészülésük minél jobb legyen és minél jobb állapotban várjuk a rajtot” – tette hozzá Pintér.

Az ETO bemutatta a frissen igazolt kapusát, Lubos Kamenárt, aki szlovák válogatott és a Celtic Rangerstől került a Győri Klubhoz.

„Kiváló körülményeket és ami számomra még fontosabb, komoly szakmai hátteret biztosít az ETO, ezért nagyon örülök, hogy Győrbe kerültem – fogalmazott a kapus. – Egy hete érkeztem, és minél előbb fel szeretném venni a csapat ritmusát az edzéseken, hogy segíteni tudjak a bajnoki cím megszerzésében” – mondta a tehetséges hálóőr.

Az ETO idegenben, Kaposváron kezdi a tavaszi szezont. A győrieknek nem lesz könnyű dolguk, mert két meccset már játszottak a héten a magyar kupában, emellett több sérült és influenzás is van a csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!