2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Sport

Sportakadémia épül Gyergyószentmiklóson

Sportakadémia épül Gyergyószentmiklóson a magyar kormány támogatásával. A mintegy 1600 négyzetméter alapterületű létesítmény fiatal bokszolók képzését szolgálja majd, ezen kívül sporteseményeknek, kulturális rendezvényeknek adhat otthont.

Letették a gyergyószentmiklósi sportakadémia alapkövét. A magyar kormány 2017 decemberében döntött arról, hogy több mint 450 millió forinttal támogatja a gyergyószentmiklósi sportközpont felépítését.

A központ célja a határon túli magyar közösségek megmaradásának és a fiatalok nevelésének támogatása.

A képzésben részt vesz majd a Böjte Csaba vezette Szent Ferenc Alapítvány 80 árvaházban élő gyermeke is. Nem feltétlenül azért, hogy sportolókká váljanak, hanem azért, hogy a boksz is segítse nevelésüket.

Az alapkőletételen Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő, a magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke kijelentette: ez nem csak egy új sportközpont kezdete, hanem a magyarság megmaradásának egyik szimbóluma.

A sportakadémia várhatóan mintegy 8 hónap alatt épül fel. A bokszképzéseket az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportegyesület tartja majd.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kétmeccses eltiltást kapott Anglia

A játéktérre történő szurkolói berohanást, tárgyak behajigálását és a himnuszok megzavarását a szövetség további 100 ezer euróra büntette. 2021. október 19.

Meggyújtották a téli olimpia lángját

Peking lesz az első olyan város, amely téli és nyári olimpiának is otthont adhat. 2021. október 19.

A Fehérvár egy góllal legyőzte a Honvédot

A MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a vendég Budapest Honvéd ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában. 2021. október 16.

Legfrisebb híreink

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!