2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Sport

Remek magyar sikerrel zárult a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság Budapesten + videó

Szervezésből ismét jelesre vizsgázott Magyarország. Hazánk méltó házigazdája volt a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságnak a Papp László Sportarénában. A Fidesz EP-listavezetője szerint ezzel is bizonyítottuk, hogy valódi sportnemzet a magyar.

  • Remek magyar sikerrel zárult a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság Budapesten + videó

Remek magyar sikerrel zárult a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság Budapesten a Papp László Sportarénában. Pigniczki Fanni labdán elért ezüstérmét több ezer szurkoló nézte végig, varázslatos hangulatot teremtve az Arénába.

A honvédelmi miniszter arról beszélt Híradónknak, hogy hazánk ismét remekül vizsgázott egy világesemény megszervezéséből.

Itt van a FINA vizes vb többszöri szervezése, itt van az atlétikai vb tavalyi szervezése, ami  világsiker volt. Budapest és Magyarország készen áll erre. Nemcsak, hogy felépítettük a szükséges infrastruktúrát, hanem készek vagyunk ezeknek a nagy versenyeknek a magas színvonalú, professzionális levezénylésére, média közvetítésére, és ez nagyon nagy teljesítmény – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf, honvédelmi miniszter.

A Fidesz EP-listavezetője szerint ezzel a mostani szervezéssel hazánk ismét bebizonyította, hogy valódi sportnemzet. Deutsch Tamás szerint Magyarország méltó házigazdája volt a 40. Európa-bajnokságnak.

Az RG azért elég nagy sportág ahhoz, hogy a 40. Európa-bajnokságon majd az összes Európai ország képviselője, sportolója itt volt, indult a versenyen és tátott szájjal nézték tapasztalták meg, azt a nagyon magas színvonalú szervezést, amivel megismételtük azt a csodát, amit már nagyon sokszor megtettünk. Tehát le a kalappal a szervezők előtt, minden szakember, minden önkéntes előtt, mert ez tényleg csoda – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

A következő Ritmikus Európa-bajnokságot jövőre Tallinban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!