2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Sport

Premier League - A királynő halála miatt elhalasztották a fordulót

II. Erzsébet királynő halála miatt elhalasztották az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulóját.

  • Premier League - A királynő halála miatt elhalasztották a fordulót

A Premier League pénteki bejelentése szerint a csapatok délelőtti találkozóján úgy döntöttek, hogy "Őfelsége II. Erzsébet iránti tiszteletből" egy későbbi időpontban rendezik meg a mérkőzéseket. "Ezzel szeretnénk emlékezni a hazáért végzett hosszú és megingathatatlan szolgálatára" - fogalmazott közleményben Richard Masters, a Premier League vezérigazgatója, hozzátéve, hogy "ez egy hihetetlenül szomorú időszak nemcsak a nemzetnek, hanem világszerte emberek millióinak, akik akik csodálták" az Egyesült Királyság uralkodóját. Nem sokkal korábban az északír sportági szövetség is a hétvégi forduló halasztása mellett döntött.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meghalt Axt László artistaművész

Meghalt Axt László artistaművész

Hetvenkét éves korában elhunyt Axt László, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas artistaművész - tudatta a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ kedden az MTI-vel.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!