2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Sport

Olimpiai döntős a 4x100 méteres férfi gyorsváltó

A Németh Nándor, Kós Hubert, Szabó Szebasztián, Jászó Ádám összeállítású 4x100 méteres magyar férfi gyorsváltó hetedik helyen jutott döntőbe a párizsi olimpia medencés úszóversenyeinek szombati nyitónapján.

  • Olimpiai döntős a 4x100 méteres férfi gyorsváltó

Mint az már a belgrádi Európa-bajnokságot követően Sós Csaba számára kiderült, a 100 méter gyors országos csúcstartója, Milák Kristóf csak az egyéni számokat - 100 és 200 méter pillangó - vállalja az olimpián, ennek ellenére ebben az összetételben is bízott a döntős szereplésben a kapitány.

A kvartett végül 3:12.96 perces idővel zárt, amivel hetedikként készülhet az esti döntőre, amelyet 21.44-kor rendeznek.

"Kicsit valóban lassabb a medence, mint máshol, de szerintem jól úsztunk, az pedig, hogy ott lehetünk a döntőben, egy hatalmas élmény lesz. Szeretnék minél többet úszni ebben a medencében, mert fantasztikus a hangulat" - nyilatkozta az MTI-nek Németh.

"Mindenkinek lassabb a medence, szóval ezzel nincs gond. Általában ritkán mosolygok, de most ez a hangulat teljesen magával ragadott. Este szeretnék kicsit javítani, de a legfontosabb, hogy így négyen élvezzük ki a döntőt" - mondta Szabó Szebasztián.

Fotó: Szabó Szebasztián a férfi 4x100 méteres gyorsváltó előfutamában a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. július 27-én. MTI/Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!